test
Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, alan opiskelija - Esbo stad

Terveydenhoitoalan ammattilainen tai alan opiskelija tule tekemään monipuolista ja ihmisläheistä työtä, jossa vaikutat espoolaisten hyvinvointiin. Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työn, innovatiivisen työympäristön, vireän työyhteisön, kattavan perehdytyksen, laajat koulutusmahdollisuudet sekä hyvät vuosilomaedut ja muita henkilöstöetuja.

Voit työskennellä meillä muun muassa seuraavissa yksiköissä:

Terveysasemalla työskentelet itsenäisesti ja vastuullisesti kollegaverkoston tuella. Terveysasemien kiirevastaanotto Espoossa on sairaanhoitajavetoinen. Toimenkuvat ja työaikajärjestelyt ovat joustavia.

Neuvolassa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa olet terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen vahva asiantuntija. Teet monipuolista ja vastuullista työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Vammaispalveluissa tuot sairaan- ja terveydenhoidollisen osaamisesi asiakkaidemme laadukkaan ja palvelussuunnitelmien mukaisen hoidon suunnitteluun ja toteutukseen. Vammaispalveluissa sairaanhoitajat työskentelevät pääasiassa ympärivuorokautisissa asumisyksiköissä.

Kotihoidossa teet itsenäistä asiakastyötä ja tuet oman tiimisi henkilöstöä asiakkaiden turvallisen kotona asumisen edistämiseksi. Tukenasi ovat koko sosiaali- ja terveyspalveluiden asiantuntijat. Pääset kotihoidossa kehittämään ja vaikuttamaan uudistuviin toimintamalleihin.

Pitkäaikaishoidossa tuot sairaanhoidollisen osaamisesi moniammatilliseen tiimiin ja vastaat monipuolisesti hoivakotiasukkaiden laadukkaan ja palvelussuunnitelmien mukaisen hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Työskentelysi perustuu tutkittuun gerontologiseen tietoon.

Espoon sairaalassa toimit hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä potilaan parhaaksi. Potilaan hoitoketjussa hoito, kuntoutus ja kotiutus toteutuvat saumattomasti. Työskentelemme modernissa ympäristössä, jossa teknologia ja taide tukevat toipumista ja toimintakykyä. Palvelut ulottuvat myös potilaan kotiin.

Mielenterveys- ja päihdepalveluissa teet asiakaslähtöistä yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Palveluihimme sisältyy yksilövastaanottoja ja hoidollisia ryhmiä. Pääset kehittämään työtä ja toimintamalleja, jotka tukevat espoolaisten hyvinvointia.

Espoo on edelläkävijä! Meidät on palkittu monissa innovaatiokilpailuissa. - Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parasta palvelua.
Oletko sinä etsimämme alan osaaja? Jätä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä. Sovitaan juuri Sinulle sopiva työkokonaisuus.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija, jolla opinnoista suoritettuna vähintään 140 op. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Tervetuloa joukkoomme!

Töihin Espoon sairaalaan - video
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=iaE67raI-Ms

Sairaanhoitajana terveysasemalla -video
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=p0f64JFuWdQ&feature=youtu.be

Sairaanhoitajana Espoon kaupungilla -video
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=d9GbxMGZEdM

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava rekrytointiasiantuntija Paula Åkerlund, etunimi.sukunimi@espoo.fi, puh. 046 877 3171

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Espoo, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb