test

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai alan opiskelija kesätöihin Oma Hämeelle

Ansök senast  3.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Kanta-Hämeen hyvinvointialue kutsuu kesätöihin sairaanhoitajia, kätilöitä ja terveydenhoitajia, jotka haluavat kerryttää arvokasta työkokemusta ja kehittää hoitotyön osaamistaan. Etsimme positiivisia ja motivoituneita tekijöitä vahvistamaan tiimejämme eri toimialoilla sekä tulosalueilla kesäkaudella 2024 toukokuusta syyskuun loppuun. Voit olla valmis hoitaja tai vasta alan opiskelija. Voit tulla työskentelemään Oma Hämeelle koko kesäksi täydellä työajalla, vain osaksi aikaa tai osittaisella työajalla, löydetään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu!

Tehtävänkuvaus riippuu työyksiköstäsi, mutta pääset kaikkialla osallistumaan Oma Hämeen asiakkaiden sekä potilaiden hoidon toteuttamiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Korkeakoulutettuna hoitajana vastuullasi on sairaanhoidolliset työtehtävät, kuten lääkehoidon suunnittelu, toteutus ja seuranta kokonaisuutena, sekä itsenäisempi asiakas- ja potilassuhdetyöskentely, sekä hoitosuunnitelmien syvällisempi laadinta.

Voit ilmoittaa samalla hakulomakkeella kiinnostuksesi työskentelyyn eri toimialoilla, sekä eri paikkakunnilla:
1) ikäihmisten toimialalla kotihoidossa ja asumispalveluissa,
2) perusterveydenhuollon sairaalapalveluissa, sekä
3) erikoissairaanhoidon sairaalapalveluissa.

Muilla tulosalueilla kesäsijaisuudet on saatu jo pääosin täytettyä kaikilla paikkakunnilla, mutta yksittäisiä peruutuksia on mahdollista tulla vielä loppukevään aikana.

Käy kurkkaamassa miltä työskentely eri toimialoilla ja tulosalueilla näyttää: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYajYEwgdsjAMSMoAtsGeQhp4PlRUTzho

Työskentely kaikissa yksiköissämme on moniammatillista ja tarjoaa erinomaisen tilaisuuden oppia uutta, sekä laajentaa jo olemassa olevaa tietotaitoa. Saat tueksesi työyhteisön, jossa arvostetaan kesätyöntekijän tuomaa uutta näkökulmaa ja energiaa. Pääset verkostoitumaan koko hyvinvointialueen laajuisesti ja rakentamaan osaamistasi yhteistyössä kokeneiden, sekä osaavien ammattilaisiemme kanssa. Järjestämme jo kevään 2024 aikana etäperehdytyspajoja, jossa pääset tapaamaan tulevia kesätyökollegoitasi sekä lähijohtajia.

Kelpoisuusehtona valmiilla hoitajalla on sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, kätilön tai ensihoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Tällöin tehtäväkohtainen palkka on alkaen 2671,23 €/kk (vaihtelee työn vaativuuden ja yksikön mukaan).

Sairaanhoidon ja muiden AMK-opiskelijoiden tehtäväkohtainen palkka on 2550 €/kk sairaanhoitajan sijaisena toimiessa, kun suoritettuna on yli 140 opintopistettä, etkä opiskelijana pysty suoriutumaan keskeneräisen koulutuksesi vuoksi kaikista työhön kuuluvista tehtävistä (rajoitetut lääkeoikeudet). Kätilöiden, terveydenhoitajien ja ensihoitajien sijaisten osalta tulee olla suoritettuna yli 180 op. Jos AMK-opiskelijalla on suoritettuna alle 140 opintopistettä, on tehtäväkohtainen palkka 1746 €/kk.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisterilain (770/1993) 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote ennen kesätyön aloittamista. Ikäihmisten kanssa työskentelevän tulee esittää sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) 28.1 §:n mukainen rikosrekisterilain 6.4 §:n tarkoittama rikosrekisteriote ennen kesätyön aloittamista.

Oletpa siis valmis sairaanhoitaja, kätilö, terveydenhoitaja tai vasta alalla opiskeleva, lähetä hakemuksesi meille heti ja tartu kesätyön tarjoamaan mahdollisuuteen oppia sekä kasvaa hoitotyön ammattilaisena Kanta-Hämeen hyvinvointialueella!


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Rekrytointiasiantuntijat:

Susanna Laari, p. 040 3554050, susanna.laari@omahame.fi (ESH, PTH, mielenterveys- ja päihdepalvelut)

Jenny Helminen, p. 050 4726817, jenny.helminen@omahame.fi (ikäihmisten palvelut)

tai rekry@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Läs om arbetsgivare