Skip to main content
test

Haemme useampaa sairaanhoitajaa ja terveydenhoitajaa terveysaseman vastaanottoon kesäsijaisiksi ajalle 1.6.2022-31.9.2022. Kesätyö sovittavissa eri pituisiin sopimuksiin. Matinkadun-, Kivenlahden- ja Soukan terveysasemille kaipaamme asiakaslähtöisiä ammattilaisia. Haluatko olla vaikuttamassa asiakkaan kokemukseen terveysaseman palveluista ja jakaa osaamistasi tiimimme hyväksi?

Meille on tärkeä arvo tarjota uusille työntekijöille hyvä perehdytys ja olla tukemassa onnistunutta työilmapiiriä. Espoon terveysasematoiminta on kehitysmyönteinen, joten ilolla otamme mukaan kyvykkäitä hoitotyön osaajia. Terveysaseman työtehtäviä vastaanottotyön lisäksi ovat tärkeä hoidontarpeen arvio puhelimessa sekä digitaaliset palvelut. Tulet myös osaksi päivystystiimiämme. Tarjoamme monipuolisen työn moniammatillisessa työyhteisössä. Otamme huomioon yksilölliset osaamisesi ja työnkuvaa voimme räätälöidä sen mukaisesti.

Tulethan työskentelemään osaksi perusterveydenhuollon tiimiä espoolaisten hyväksi ja vahvistamaan monipuolisesti osaamistasi.

Päiväluontoinen työ arkisin klo 07.00-16.30 välillä vaihdellen. Yleisin työaika klo 07.45-16.00.
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään suomenkielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista sekä englannin suullista taitoa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista

Arvostamme aikaisempaa kokemusta terveysasemalla työskentelystä sekä mahdollisesti Lifecare-potilastietojärjestelmän tuntemusta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Osastonhoitaja Jaana Kaitosalmi p. 09 81621/ vaihde

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Terveysasematoiminta, Terveysasematoiminta Etelä-Espoo

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Matinkatu 1, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb