Sairaanhoitaja/Terveydenhoitaja / Koronarokotukset

Valmistaudumme Tampereella koronarokotuksiin.
Tampereelle avataan koronarokotuksien massarokotuspiste Ratinan Stadioinin tiloihin.

Etsimme rokottajiksi Suomessa laillistettuja sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja kätilöitä. Sinulla tulee olla voimassa rokotuslupa ja tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotesuojaa. Lisäksi voimme palkata sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- ja kätilöopiskelijoita, joilla on suoritettuna 140op ja voimassa oleva rokotuslupa.

Odotamme sinulta joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa niin arkisin kuin viikonloppuisin. Massarokotuspiste on avoinna aamusta iltaan (klo 8-20) ja voit työskennellä sinulle sopivina ajankohtana. Sijaisuutemme ovat kokoaikaisia tai osa-aikaisia ja lisäksi tarjoamme satunnaisia tuntitöitä.

Lisätietoja saat hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175 tai email: etunimi.sukunimi@tampere.fi

Jätä hakemuksesi Kuntarekryssä ilmoitukselta löytyvästä Hae työpaikkaa -linkistä.
Haastattelemme tarvittaessa tehtävistä kiinnostuneet ja olemme sinuun erikseen yhteydessä.

Jätähän hakemuksesi näihin tehtäviin erikseen, vaikka olisit jo jättänyt hakemuksen Tampereen kaupungin keikkatöhin tai sinut olisi jo hyväksytty sijaiseksi.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175 tai email: etunimi.sukunimi@tampere.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats