test

Etsimme esihenkilötyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa lännen palvelualueen resurssipooliin vakituiseen työhön.

Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan olisi tarkoitus toimia esihenkilön sijaisena hänen poissaolleessaan. Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tehtävässä saat keskittyä asiakastyöhön ja sinulla ei ole omia vastuuasiakkaita. Tulet toimimaan lännen palvelualueen kotihoitojen neljällätoista lähipalvelualueella varahenkilönä. Resurssipoolin työntekijöiden sijoitusviestit tulevat työpuhelimeesi viestillä.

Resurssipooli kokoontuu viikoittain tiimipalaveriin ja se on koettu tärkeäksi. Katso resurssipoolin video, jossa kerromme miksi olemme valinneet tämän työn. Samalla pääset kurkistamaan mahdollisia työkavereitasi!
Työ resurssipoolissa: https://www.dreambroker.com/channel/oshybsqo/iframe/hvnkywnj

Sairaanhoitajamme ja esihenkilösi antavat sinulle kattavan perehdytyksen työhön ja lähipalvelualueisiin. Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut kuten työterveyshuollon palvelut. Tarvittaessa autamme sinua työsuhdeasunnon hankinnassa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi ajokortin sekä kokemuksen esihenkilötyöstä ja työstä kotihoidossa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon esihenkilö Anne-Mari Luumi p. 040 620 3693, anne-mari.luumi@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lounainen kotihoitoyksikkö, Lännen resurssipooli

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Hiomotie 6 A, 5krs, 00380 Helsinki

Rekommenderade jobb