Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (rokottaja), Lohjan ja Nummelan äitiys- ja lastenneuvolat

Ansök senast  28.7.2024 15:45

Etsimme sairaanhoitajia tai terveydenhoitajia rokotustehtäviin äitiys- ja lastenneuvolaan Mäntynummen neuvolaan Lohjalle ja Pajuniityn neuvolaan Vihtiin ajalle 28.10.2024- 24.1.2025 yhtenä päivänä viikossa molemmissa paikoissa. Työaika sijoittuu klo 8-16.

Tehtävässä pääset tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä, jossa voit hyödyntää kykyjäsi ja syventää osaamistasi. Työhösi sisältyy kausi-influenssarokotusten antamista. Lisäksi työ sisältää rokotteiden käyttökuntoon saattamista, kirjaamista ja potilaan seurantaa rokotuksen jälkeen.

Tarjoamme sinulle työhösi hyvän perehdytyksen ja kannustavien kollegoiden sekä esihenkilöiden tuen.

Toivomme sinulta työssäsi erityistä huolellisuutta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ sopii niin opiskelijalle, vasta valmistuneelle, pitkän linjan konkarille tai jo eläköityneelle hoitotyön ammattilaiselle. Mikäli tunnistit itsesi näistä kuvauksista, älä epäröi laittaa hakemusta. Edellytämme tehtävässä kuitenkin aikaisempaa kokemusta rokottamisesta.


Työpaikan nimi ja osoite:
Mäntynummen neuvola, Mäntynummenkuja 7 A, 08500 Lohja
Pajuniityn neuvola, Huhdanpaju 12, 03100 Vihti

Työaika: 8h tai 16h viikossa klo 8-16.00.
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja/sairaanhoitaja tai alan opiskelija, mikäli olet suorittanut hyväksytysti vähintään 160 opintopistettä.

Tehtävässä edellytetään:

- terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.
- LUVN neuvoloiden lääkehoitolupa ja kokemusta rokottamisesta. Lääkehoitolupa on mahdollista suorittaa ennen työsuhteen alkamista.
- kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Muu kielitaito (englanti/ruotsi) katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä sekä voimassa olevaa hinkuyskärokotusta (mahdollisuus saada työnantajan toimesta).

Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.


Arvostamme ihmisläheistä työotetta ja aikataulun tuoman aikapaineen sietokykyä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa rekry@luvn.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Läs om arbetsgivare