Sinä yhteistyökykyinen, kotihoidosta kiinnostunut hoitotyön osaaja ja tiimipelaaja, haemme sinua Lauttasaaren kotihoitoon, Vattuniemen tiimiin vakituiseen sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tehtävään alkaen 25.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Tuleviin tehtäviin kuuluu mahdollisesti kotihoidon ohjaajan sijaistaminen vuosilomien ja pitkien poissaolojen aikana.

Toimistomme sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä metroasemalta ja linja-autolla pääset lähelle toimistoa. Asiakkaamme asuvat Vattuniemen viihtyisällä alueella lähellä toimistoamme ja matkat voi kulkea helposti kävellen tai pyöräillen.

Kotihoidon sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ on itsenäistä ja monipuolista. Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja toimii sairaanhoidollisena asiantuntijana ja vastaa lääkehoidon lääkehoitosuunnitelman mukaisesta toteutuksesta.

Sairaanhoitajalla/terveydenhoitajalla on merkittävä rooli tiimin hoitajien vastuuhoitajuuden tukemisessa. Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja suunnittelee, toteuttaa ja arvioi asiakkaittemme hoitoa yhdessä hoitajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työpäivät kotihoidossa eivät ole samanlaisia tai täysin ennalta suunnitellun kaltaisia. Tarvitaan siis keskeneräisyyden sietämistä, joustavaa ja avointa työotetta.

Olemme avoin, osaava, työhyvinvointia ja työtämme arvostava työyhteisö. Uutena tiimin jäsenenä saat hyvän, tarpeittesi mukaan suunnitellun perehdytyksen. Toivomme sinulta aktiivista ja positiivista asennetta sekä tiimityötaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitaja amk tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi Pegasososaaminen, kokemuksen kotihoidosta ja työskentelystä ikäihmisten parissa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan

Kho Anu Panjanen, anu.panjanen@hel.fi, puh. 09 310 44501 ma-pe klo 9-15.00

Sosiaali- ja terveystoimiala, Eteläinen kotihoitoyksikkö, Lauttasaari 2 lähipalvelualue
Osoite: Heikkiläntie 2 A, toinen kerros, 00210 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityisesti huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.