Skip to main content
test

Muurimestari 1 kotihoidon tiimi ja asiakkaat kaipaavat joukkoonsa sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa.

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä vastuuhoitajan, pikku tiimin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin.

Tarjoamme sinulle hyvän ja yksilöllisen perehdytyksen. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi ja itsenäisen työskentelyn aloittamisesta sovitaan yhdessä perehdyttäjän kanssa.

Toimistomme sijaitsee Kannelmäen juna aseman vieressä ja asiakkaat Kannelmäen, Hakuninmaan ja Maununnevan alueella. Käytössämme on polkupyöriä, sähköpyöriä ja autoja helpottamaan liikkumista asiakkaiden luokse. Saman katon alla toimii kaksi muuta lähipalvelualuetta, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Lisäksi meillä on suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten erilaisia täydennyskoulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi, kaupunkipyöräetu, edulliset henkilöstöliikuntamahdollisuudet ja paljon muuta. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarja Luomala, kotihoidon esihenkilö
p. 040 675 0078
tarja.luomala@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Muurimestari 1 kotihoito

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kitarakuja 4 D, 00420 Helsinki

Rekommenderade jobb