Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: terveysasema, Ilomantsi (id6210) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN. SIE VOISIT OLLA YKSI MEISTÄ.

Vahvistamme huippuhenkilöstöämme! Hyvinvoiva pohjoiskarjalainen tarvitsee hyvinvoivan henkilöstön.

 • Olet yhtä tervetullut; oletpa sitten urapolkusi alussa tai huippuosaaja.
 • Me opastamme sinua alkuun ja tarjoamme perehdytyksen.
 • Saat meillä kannustavan tuen ammatillisuutesi kasvuun.
Vuonna 2023 Pohjois-Karjala muuttuu hyvinvointialueeksi. Meillä on jo maakunnallinen Siun sote ja olemme uudistuksessa etumatkalla. Hyödynnämme sen valtava työn, jota olemme tehneet Siun soten valmistelussa ja Siun soten aikana toiminnan kehittämisessä sekä aiemmassa maakuntavalmistelussa. Perusrakenne on meillä olemassa. Muiden valmistellessa organisaatioiden yhdistymisiä, me Siun sotessa voimme aidosti keskittyä rakenteiden sijaan toiminnan kehittämiseen.

Siun sotessa on haettavana 31.5.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAN tehtävä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia sairaanhoitajana mielenkiintoisessa tehtävässä Ilomantsin sote-asemalle. Sote-asema toimii uudistetuissa tiloissa Henrikintie 4, 82900 Ilomantsi. Sairaanhoitajan tehtävässä teet monipuolista vastaanotto- ja puhelintyötä sekä koronanäytteenottoa että potilasmittauksia mm. holter, abi, ekg.

Siirryimme meijän malli toimintaan terveysasemalla. Sairaanhoitajan tehtävässä pääset osallistumaan ja kehittämään edelleen moniammatillisen tiimin toimintaa terveysasemallamme.

 • Pääset tekemään työssäsi asioita mistä pidät ja missä olet hyvä
 • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • Älä junnaa paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
 • Olet asiakkaan arvostama.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävän peruspalkka on 2595,00 €/kk.

Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa 6.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja yksikön osastonhoitaja Niina Kekäläinen, niina.kekalainen@siunsote.fi p. 013 330 9609

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 9.5.2022

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6210
 • 9.5.2022 - 31.5.2022 23:59
 • IlomantsiPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb