Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: terveysasema, Joensuu Kiihtelysvaara; määräaikainen (id7166) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 6.2.2023 mennessä SAIRAANHOITAJAA sijaisuuteen Kiihtelysvaaran terveysasemalle

Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan ja kestää 17.9.2023 saakka.

Kiihtelysvaaran terveysasema on pieni terveysasema Kiihtelysvaaran kauniissa vaaramaisemassa, noin 30 minuutin matkan päässä Joensuusta.

Oletko juuri sinä hakemamme työntekijä, joka on haaveillut päivätyöstä? Meillä on määräaikainen paikka sinulle, joka haluat tehdä myös itsenäistä työtä, ilman että kokisit olevasi yksin.

Työyhteisössä korostuu asiakaslähtöisyys, joustavuus, oma-aloitteisuus sekä vuorovaikutustaidot. Työnkuva voi vaihdella päivittäin ja asiakaskunta koostuu aina vauvasta vaariin. Työskentely terveysasemalla on hoitajavetoista ja hoitajien tukena on joko läsnä oleva lääkäri tai vaihtoehtoisesti etälääkäri.

Hoitajien työnkuvaan kuuluu kaikki terveysaseman työt aina puhelintyöstä ja hoidon tarpeen arvioinnista itsenäiseen hoitajan vastaanottoon. Myös laboratoriotoiminta on osa terveysaseman toimintaa. Työ sisältää myös lääkärin avustamista sekä terveysaseman paperitöitä. Teemme yhteistyötä paljon myös Tuupovaaran ja Enon terveysasemien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2671,29 euroa / kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

HUOM! Siun sotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassi
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja.
Työpaikan sijainti: Kiihtelysvaaran terveysasema, Aprakkatie 2, 82140 Kiihtelysvaara

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Heikki Riikonen 0133307598, heikki.riikonen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä.

Joensuussa 25.1.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-7166
  • 25.1.2023 - 6.2.2023 14:00
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

osastonhoitaja Heikki Riikonen 0133307598, heikki.riikonen@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb