test
Sairaanhoitaja, terveyskeskussairaala - Euran kunta

Haemme reipasta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen terveyskeskussairaalaan. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävässä tarvitaan hyvää sairaanhoidollista osaamista, kykyä toimia akuuteissa ja muuttuvissa tilanteissa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävään on mahdollista yhdistää kotisairaalatyöskentelyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Valitun on ennen vakinaisen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Euran kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Outi Kylä-Kaila, puh. 044 422 4092

Lisätietoja

Euran kunta, perusturvapalvelut, vanhuspalvelut, terveyskeskussairaala

Eura on n. 11 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Terveystie 3, 27510 Eura
Euran kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb