Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: terveyskeskussairaala, Liperi (id6736) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 18.12.2022 mennessä kaksi (2) SAIRAANHOITAJAN vakituista tehtävää Liperin terveyskeskussairaalaan.

Liperin terveysasemalla toimiva terveyskeskussairaala on yleislääketieteen akuuttisairaanhoitoon keskittynyt terveyskeskussairaala. Potilaamme tulevat hoitoon pääsääntöisesti joko erikoissairaanhoidosta tai oman terveysaseman lääkärin vastaanotolta. Toimintamme on ympärivuorokautista ja -vuotista, ts. hoitotyö on kolmivuorotyötä. Potilaspaikkoja on 30 ja hoitotyömme pohjana on toimintalähtöinen ja kuntouttava työote. Henkilöstöä on 12 sairaanhoitajaa, 11 lähihoitajaa, osastonlääkäri, apulaisosastonhoitaja ja osastonhoitaja, myös useita pitkäaikaisia sijaisia tekee työtä kanssamme. Lisäksi meillä toimii fysioterapeutti terapiapalveluista päivittäin.

Meille on tärkeää, että nautit työstäsi ja voit hyvin, sillä onnellinen työntekijä takaa onnellisen asiakkaan.

  • Uusi työntekijä on aina rikkaus, joten toivomme, että tuot ideoitasi kuuluvaksi työssä
  • Työ on monipuolista ja mahdollistaa laaja-alaisen kehittymisen ammattitaitoiseksi hoitotyön osaajaksi, josta työelämä kilpailee
  • Vaikka terveyskeskussairaala ei olisi entuudestaan tuttu niin ei hätää, sillä saat kattavan perehdytyksen työhön taitavilta työkavereiltasi
  • Kunnioitamme toisiamme ja haluamme kasvaa vahvana tiiminä, joten pääset osallistumaan päätöksentekoon ja visioimaan tulevaisuuden työmalleja
Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2722,55€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Ehdollisesti valittujen on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja saat osastonhoitaja Sari Lamminsalolta sähköpostitse sari.k.lamminsalo@siunsote.fi.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtäviä haetaan sähköisesti.

Joensuussa 1.12.2022.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6736
  • 5.10.2022 - 18.12.2022 23:59
  • KuntaLiperiPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb