Sairaanhoitaja: Terveyskeskussairaala, Outokumpu; määräaikainen (ID4423)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 25.5.2021 mennessä SAIRAANHOITAJAN sijaisuus Outokummun terveyskeskussairaalaan osastolle.

Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja kestää 16.9.2021 saakka. Tässä sijaisuudessa on mahdollisuus myös osa-aikatyöhön. Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, jolloin haku päätetään.


Outokummun terveyskeskussairaala on 20 paikkainen osasto, jossa pääset osaksi hyvää ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Monipuolinen työ osastollamme takaa arvokasta kokemusta sekä kehittymistä ammatissasi. Osastollamme vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoa sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Työyhteisössämme saat hyvän kollegiaalisen tuen. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on koeaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Kysy lisätietoja esimies Laura Tevanalta, puh 013 330 6073, laura.tevana@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 11.5.2021.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4423
  • 8.4.2021 - 25.5.2021 23:59
  • OutokumpuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs