Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (terveysturvallisuusyksikkö) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen terveysturvallisuusyksikköön ajalle 13.6.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2022.

Terveysturvallisuusyksikön toiminta perustuu tartuntatautilakiin. Lain tarkoituksena on ehkäistä tartuntatauteja ja niiden leviämistä sekä niistä ihmisille ja yhteiskunnalle aiheutuvia haittoja. Yksikön tehtäviin kuuluu muun muassa tartuntatautien torjuntatyön järjestäminen ja toteuttaminen. Haemme sairaanhoitajaa koronatiimimme vahvistukseksi.

Sairaanhoitajan työhön koronatiimissä kuuluu vaihdellen ja tarpeen mukaan koronarokotuksissa toimimista sekä puhelimessa tapahtuvaa koronaan liittyvää asiakasohjausta, neuvontaa, kotona olevien koronapotilaiden hoidon tarpeen arviointia ja todistusten kirjoittamista. Työhön voi kuulua myös koronanäytteenottoa Mikkelin keskussairaalan testauspisteillä.

Työtä tehdään tällä hetkellä pääsääntöisesti päiväaikaan klo. 8:00 - 16:00 välillä viikon jokaisena päivänä. Pyrimme kuitenkin huomioimaan jokaisen yksilölliset toiveet työvuorosuunnittelussa, tasapuolisuutta noudattaen. Meille työssä on tärkeää hyvinvoiva henkilöstö, hyvä ja laadukas asiakaspalvelu, työssä onnistumisen kokemukset, työkavereiden tuki sekä hyvä ja turvallinen työilmapiiri huumoria unohtamatta.

Työssä onnistuaksesi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja kohdatessasi kaikenikäisiä asiakkaita, asiakaspalveluasennetta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa niin työssä kuin työyhteisössä. Tarvitset joustavuutta, paineensietokykyä, itseohjautuvuutta sekä reipasta ja positiivista otetta nopeatempoiseen työhön, etkä hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita ja työtehtäviä. Puhelimessa toimiessasi tarvitset myös näppäriä tietoteknisiä taitoja.

Olisitko juuri Sinä etsimämme henkilö osaksi parhainta tiimiämme? Ethän epäröi jättää hakemusta, sillä järjestämme työhaastatteluita jo hakuaikana!

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Eduksi luetaan hyvä englannin kielen taito ja kokemus hoidon tarpeen arvioinnista puhelimessa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Niina Nikula, puh. 040 359 7982, niina.nikula@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb