Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA (th), Klaukkalan terveysasema - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tässä tehtävä, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sairaanhoidon asiantuntijana.

Tule Nurmijärven Klaukkalan terveysasemalle.

Työ terveysasemalla tarjoaa Sinulle mielenkiintoisen sekä haasteellisen työn. Työtehtäviin kuuluu perusterveydenhuollon asiakkaiden hoidon tarpeen arviointia puhelimessa sekä kokonaisvaltaista hoitoa etä- ja läsnä vastaanotoilla. Työskentelemme tiimimallin mukaisesti kattavalla ammattitaidolla ja tiimeissä autamme toinen toisiamme. Käytössämme on tällä hetkellä LifeCare, mutta tämän vuoden aikana siirrymme koko Keusote Omni365-käyttöjärjestelmään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä päätöksentekokykyä sekä kykyä ottaa vastuuta oman toiminnan suunnittelusta. Tehtävässä edellytetään potilaslähtöistä ajattelua sekä joustavuutta ja sopeutumista nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä positiivista asennetta työhön. Katsomme eduksi kokemuksen etäpalvelu- ja vastaanottotyöstä sekä eri potilastietojärjestelmien tuntemuksen.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä ammattinimikkeen laillistus. Edellytämme lisäksi soveltuvuutta tehtävään.

Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi sekä osaamisestasi. Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde 1.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2730,87 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu tarkemmin Keusoteen ja rekrytointiprosessin ja näe tutustu vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa linkki tästä.
Lisätiedot antaa hoitotyön esihenkilö Pia Pulkkinen, puh: 050 497 1067, pia.pulkkinen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 2.2.2023 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb