Sairaanhoitaja/Tiiminvetäjä Uranuskotiin - Riihimäen kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa tiimivastaavaksi Riihimäen kaupungin Aikuisten asumispalveluihin Uranuskotiin. Uranuskoti on osa Riihikotia, joka tarjoaa pitkäaikaisasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikka on Uranuskoti.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (AMK) tutkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Sairaanhoitajan tehtävänä on toimia tiimivastaavana moniammatillisessa tiimissä. Koko Uranuskoti toimii ja suunnittelee toimintaa yhdessä, vaikka on osittain jaettu kahdelle tiimivastaavalle. Tehtäviin kuuluu asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja
heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa, sekä tiiviissä yhteistyössä toisen tiimivastaavan ja palveluvastaavan kanssa. Tavoitteenamme on tarjota asukkaillemme heidän yksilölliset
tarpeensa ja tapansa huomioiva, elämänmakuinen ja laadukas arki.

Sairaanhoitaja vastaa lääkehoidon organisoinnista, asukkaiden palvelutarpeen ja voimavarojen arvioinnista sekä lääkärin määräämän hoidon toteuttamisesta. Tehtäviin kuuluu myös verinäytteiden ottaminen ja hoitajien lääkehoitoon perehdyttäminen sekä lääkenäyttöjen vastaanottaminen.

Odotamme sairaanhoitajalta kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asukaskeskeisesti, huomioiden motivoivan kuntoutuksen edellytykset arjessa. Työ on vuorovaikutteista, myös määrätietoisuutta ja kykyä hahmottaa asukastyön kokonaisuus tarvitaan.
Arvostamme myös luovuutta, positiivista asennetta sekä rohkeutta kokeilla uutta. Eduksi katsotaan voimassaoleva (alle 5v) lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus, geriatrisen hoitotyön osaaminen, palvelutarpeen arvioinnissa ja hoito-, kuntoutus- ja palvelusuunnitelmien laatimisessa käytettävän RAI-järjestelmän käyttökoulutus sekä Lifecare-asiakastietojärjestelmän tunteminen.

Uranuskoti on hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä rautatieasemaa. Riihimäen kaupunki tukee henkilökuntansa virkistäytymistä ja liikuntaharrastuksia järjestämällä esimerkiksi ennakkonäytöksiä teatteriin, sekä tukemalla uimala-, kuntosali- ja keilahallikäyntejä alennuksella. Henkilökunnalla ja heidän perheillään on lisäksi käytössä Kotaniemen virkistysalue Hirvijärvellä.

Palkkaus: 2569,75€ +työkokemuslisät. Palkka tarkistetaan HTA:lla 6kk kuluttua. Koeaika 6kk.

Työaika: Kaksivuorotyö painottuen arkiaamuihin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työhöntulotarkastuksen yhteyteen sisällytetään huumausainetestaus. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämä rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimea koskeviin tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Merja Tuomola p. 040 330 4995. Sähköpostiosoitte etunimi.sukunimi@riihimaki.fi
Hakemukset 16.7.2021 klo 8:00 mennessä joko www.kuntarekry.fi tai osoitteella Uranuskoti/Merja Tuomola, Uranuksenkatu 1 a C, 11130 Riihimäki

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Riihikoti

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Uranuksenkatu 1 a C, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb