Sairaanhoitaja/ Tiimivastaava Laku

Sairaanhoitaja/ tiimivastaava Lakussa

1. Nautitko vaihtuvista asiakas tilanteista ja kuntouttava työote on sinulla selkärangassa?
2. Sinulla on palavaa kiinnostusta osallistua uuden yksikön kehittämiseen?
3. Omaatko luontaisen kyvyn organisointiin ja tiimin ohjaamiseen?

Haemme sairaanhoitajaa, joka toimii Lakussa yksikön tiimivastaavana yhdessä yksikön sairaanhoitajan kanssa Riihikotiin. Lakussa on 31 +4 asiakaspaikkaa, jotka ovat kaikki vaihtuvia.

Riihimäki profiloituu robotiikan pääkaupungiksi, ja robotiikan kehittämistä ohjaavat asiakas- ja käyttäjälähtöisyys. Riihikoti on Riihimäen kaupungissa sijaitseva kehitysmyönteinen työpaikka. Tällä hetkellä Riihikodin Laku yksikössä on 1 hengen robotiikkahuone, josta saamme tietoa ja kokemuksia teknologian hyödyntämiseen asiakastyössä.

Kuntouttava hoito tarjoaa asiakkaille turvallisen ja virikkeellisen ympäristön, kannustaa ja aktivoi asiakkaita omatoimisuuteen sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja parantamiseen.

Sairaanhoitajan tehtävänä on toimia tiimivastaavana moniammatillisessa työyhteisössä. Tehtäviin kuuluu kuntouttavalla työotteella asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Sairaanhoitaja vastaa lääkehoidon organisoinnista, asukkaiden palvelutarpeen ja voimavarojen arvioinnista sekä lääkärin määräämän hoidon toteuttamisesta.

Odotamme sinulta kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaskeskeisesti, huomioiden motivoivan kuntoutuksen edellytykset arjessa. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä hahmottaa asiakastyön kokonaisuuksia. Ominaisuuksissasi toivotaan olevan kehittämismyönteisyyttä, luovuutta, positiivista asennetta ja joustavuutta.

Eduksi katsotaan voimassa oleva lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus, kuntouttavan hoitotyön osaaminen. Käytämme arvioinnissamme RAI-mittaristoa.

2-vuorotyö.
Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.
Koeaika: 6kk

Sairaanhoitajan tutkinto tai vastaava tutkinto, jolla on lakien 817/2015 3§ tai 559/1994 5§ mukainen kelpoisuus ja oikeus on käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työhöntulotarkastuksen yhteyteen sisällytetään huumausainetestaus. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämä rokotussuoja.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyttyä.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluvastaava Tiia Helén
tiia.helen@riihimaki.fi
p. 050-5388027
Riihikoti/Eepos, Kontiontie 73, 11120 Riihimäki
Hakemukset 10.2.2021 klo 8 mennessä ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta.

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Riihikoti
Osoite: Riihikoti EEPOS, Kontiontie 73, 11120 Riihimäki, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme.

Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats