Skip to main content
test

Karviaisen tilapäinen kotihoito vahvistaa työntekijäresurssiaan ja haettavana on nyt uusi, toistaiseksi voimassa oleva sairaanhoitajan työsuhde.

Etsimme sairaanhoitajaa, joka on kiinnostunut monipuolisesta kuntouttavasta hoitotyöstä asiakkaiden kodeissa.
Asiakkaina ovat pääsääntöisesti sairaalasta kotiutuvat ja tilapäistä kotihoitoa tarvitsevat asiakkaat.

Sairaanhoitajan ensisijainen sijoituspaikka on tilapäinen kotihoito, jonka toimipiste on Vihdissä mutta toiminta-alueena on koko Karviaisen alue (Karkkila ja Vihti).
Tilapäisessä kotihoidossa työskentelee moniammatillinen tiimi, palvelu koostuu kotihoidon arviointi- ja kuntoutusjaksosta, kotiutuspalveluista ja
yksittäisistä tilapäisen kotihoidon palveluista.

Arvostamme kokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja työn kehittämishalukkuutta. Huomioimme tehtävää täytettäessä myös tänä keväänä valmistuvat sairaanhoitajat. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämätön tehtävän liikkuvan luonteen vuoksi.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Palkkaus 2665,67 €/kk, muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Työaikamuoto on jaksotyö.
Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen työsuhteen alkua valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla Tartuntatautilain §48 mukainen rokotussuoja.


Lisätietoja

https://karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eija Saksala
osastonhoitaja
puh +358 444 675 308
eija.saksala@karviainen.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Sosiaalipalvelut, Kotiin annettavat palvelut, Tilapäinen kotihoito

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.


Osoite: Jokikunnantie 74, 03400 Vihti
Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb