Sairaanhoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Sairaanhoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Sairaanhoitajan tehtävänä on iäkkäiden monisairaiden ihmisten hyvän elämän mahdollistaminen laadukkaan hoitotyön avulla. Sairaanhoitajat toimivat asumispalveluiden yksiköissä varahenkilönä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää laajaa gerontologisen hoitotyön asiantuntijuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä sekä kykyä työskennellä erilaisissa moniammatillisissa tiimeissä asumispalvelujen eri yksiköissä. Tehtävään sisältyy myös yötyötä, jolloin sairaanhoitaja palvelee kaikkien asumispalveluiden yksiköitä sairaanhoidollisissa asioissa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä lääkelupaa. Lääkelupa on mahdollista suorittaa sijaisuuden aluksi työnantajan kustannuksella.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työn vanhusten asumispalvelujen parissa. Työhön perehdytetään hyvin. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule meille töihin!

Satu Suikkanen vs. yksikön esimies
satu.suikkanen@turku.fi tai 040 6327289
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Yhteinen henkilöstö
Adress: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren