Sairaanhoitaja

Etsimme tehtävään sairaanhoitajia tai alan opiskelijoita, joilla 140 opintopistettä suoritettuna eri vanhuspalvelujen yksiköihin epidemian ajaksi turvaamaan yksiköiden toimintaa.

Sijaisuus voi olla koko määräajaksi tai lyhyemmäksi ajaksi sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan tehtävät vanhusten asumispalvelujen yksiköissä. Yksiköissä on monisairaita ja päivittäisissä toiminnoissaan paljon apua tarvitsevia vanhuksia. Yksiköiden toiminta on asukaslähtöistä ja virikkeellistä. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukkaan saattohoito järjestetään pääsääntöisesti yksikössä. Yhteistyö asukkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä.

Sairaanhoitaja vastaa asukkaiden lääkehoidon toteutuksesta ja hänellä on vastuu hoitotyöstä ja asukkaiden sairaanhoitoon liittyvistä asioista. Lääkäri käy yksikössä viikoittain. Asukkaan hoidon tarpeen arvioinnissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa sairaanhoitaja käyttää RAI (Resident Assessment Instrument) -laatujärjestelmää ja sen tuottamaa tietoa. Sairaanhoitaja on moniammatillisen hoitotiimin vastuuhenkilö.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Alan opiskelijat, joilla 140 opintopistettä suoritettu huomioidaan valintaa tehtäessä.

Työsuhde alkaa 12.1. tai sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, kiitos!

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

vs Yksikön esimies Hietamäki Kristiina, kristiina.hietamaki@turku.fi, p. 044 907 3660
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 2, Kurjenmäki, Kurjenmäkikoti 2 alakerta
Osoite: Kurjenmäenkatu 4, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.