Sairaanhoitaja, toimi, osasto 4

Haemme sairaanhoitajaa toimeen gastrokirurgiselle vuodeosastolle 4.

Tarjoamme Sinulle, sairaanhoitaja tilaisuuden työskennellä syyskuussa 2019 aukaistulla uudella gastrokirurgisella vuodeosastolla 4. Osastolla hoidetaan sappi-, maksa- ja haima-alueen suunnitellusti toimenpiteisiin tulevia- sekä päivystyspotilaita. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja haasteellisen työn, kannustavan työyhteisön, tehtävän vaativuuden mukaisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Toteutamme yhteisöllistä, autonomista ja ergonomista työvuorosuunnittelua. Osaamista tuemme perehdytyssuunnitelmalla, lisäksi mahdollistamme kouluttautumista ja työkiertoja osaamisen laajentamiseksi.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Eduksi katsotaan kokemus kirurgisen potilaan hoitotyöstä vuodeosastolla.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat: osastonhoitaja Arja Niskanen, p. 040 505 0510 ja vs.ylihoitaja Päivi Koskela, p. 050 439 8891. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Operatiivinen tulosalue, Pehmytkudoskirurgia, Osasto 4
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.