Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, toimi, Osastohoityö - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Tule kehittämään ammattitaitoasi moniammatilliseen työyhteisöömme!

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, jossa alkusijoituspaikkana on aistinelinsairauksien osasto Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Osastolla hoidetaan korva-, nenä,-ja kurkkutautien potilaita, silmä,- hammas,- ja suusairauksien potilaita sekä kilpirauhas- ja ihotautipotilaita. Potilaat tulevat pääsääntöisesti kutsuttuna leikkaukseen tai toimenpiteeseen, ja osastolla sairaanhoitajana huolehdit potilaiden hoidosta ohjaten, tarkkailen ja arvioiden heidän toipumistaan, toteuttaen lääke- ja nestehoitoa sekä muita määräyksiä, joita hyvä hoito edellyttää. Hoitotyö on monipuolista ja osastolla korostuu potilasohjaus potilaiden nopean kotiutumisen vuoksi.

Työ osastollamme on kolmivuorotyötä, työvuorosuunnitteluamme ohjaa yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on moniammatillinen tiimi tukemassa perehtymistäsi ja potilaiden hyvää hoitoa.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Tarja Ollikainen, p. 040 504 6281 ja vastuuyksikköpäällikkö Kaija Paakki-Tiainen, p. 0400 807 329. Sähköpostit etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Somatiikka, Osastohoitotyö 3

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Rekommenderade jobb