Sykettä traumalla!

Sairaanhoitaja, jos sinua kiinnostaa mielenkiintoinen, monipuolinen ja haastava työ kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä, haemme joukkoomme juuri sinua!

Arvostamme aktiivista työotetta ja hyviä työyhteisötaitoja sekä potilaslähtöistä asennetta. Tarjoamme moniammatillisen tiimin tuen ja perehdytyksen tehtävään.

Työyhteisömme vahvuus on hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki. Tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

Tyksin Tules toimialueella Traumojen hoidon vastuualueella on haettavana sairaanhoitajan sijaisuuksia kesäksi ajalle 31.5.-29.8.2021.

Osastolla hoidetaan tuki- ja liikuntaelinten tapaturma- ja kasvainpotilaita. Osasto toimii T-sairaalassa. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Otamme myös huomioon sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 opintopistettä suoritettuna työn alkaessa.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Kaisa Suuripää p. 02 313 3144 ja apulaisosastonhoitaja Johanna Hildén p. 02 313 1214.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 1 Tules
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats