Sairaanhoitaja - Tammerfors stad

Sairaanhoitaja

Kissanmaan perhetukikeskus on osa Tampereen kaupungin Lapsiperheiden sosiaalipalveluja. Kissanmaa tarjoaa lastensuojelun sijaishuollon lyhytaikaista osastohoitoa kiireellistä ja lyhytaikaista hoitoa tarvitseville lapsille. Perustehtävänä on hoito-, kasvatus- ja arviointityö.
Sairaanhoitaja
Sairaanhoitajan työ perhetukikeskuksessa on vaativaa vuorovaikutus-, arviointi- ja hoitotyötä yksikköön sijoitettujen lasten, heidän perheiden ja verkostojen kanssa. Työ on kolmivuorotyötä ja on määräaikainen alkaen sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 20.4.2020.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Lisäksi tehtävään vaaditaan hygieniapassi.
Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus mielenterveys-, päihde- ja lastensuojelutyöstä, verkostotyöstä, toimialaa koskevan lainsäädännön tuntemus sekä LOVe -lääkeluvan voimassaolo.
Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Heli Aunoila puh. 040 639 7161 ja vs. perhetukikeskuksen johtaja Päivi Rupponen puh. 040 800 7665.
Hakuaika päättyy 20.6.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi. IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Lasten, nuorten ja perheiden palvelut/Kissanmaan perhetukikeskus
  • Työpaikka
  • tre-1-256-19
  • 6.6.2019 - 20.6.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

vastaava ohjaaja Heli Aunoila puh. 040 639 7161 ja vs. perhetukikeskuksen johtaja Päivi Rupponen puh. 040 800 7665.

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut/Kissanmaan perhetukikeskus
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan