Sairaanhoitaja - Tammerfors stad

Sairaanhoitaja

VASTAANOTTOPALVELUT/TOIMENPIDE- JA KONSULTAATIOYKSIKKÖ
Toimenpide- ja konsultaatioyksikkö on osa vastaanottotoimintaa. Hatanpään terveysaseman yhteydessä toimivassa yksikössä tehdään erikoissairaanhoidollisia toimenpiteitä perusterveydenhuollon palveluina, mm. maha- ja suolikanavan tähystyksiä, pienkirurgisia toimenpiteitä, erilaisia tutkimuksia ja rasituskokeita sekä murtumavastaanottoa. Yksikössä työskentelee sairaanhoitajien lisäksi terveyskeskuslääkäreitä.
Sairaanhoitaja avustaa toimenpiteissä ja osallistuu potilaan hoidon suunnitteluun ja toteutukseen sekä ohjaa ja neuvoo potilasta niin puhelimessa kuin vastaanotolla. Työssä on keskeistä potilaan sujuvan hoitoprosessin koordinointi ja palveluohjaus sekä moniammatillinen yhteistyö.
Kelpoisuusvaatimuksena Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja soveltuva lisäkoulutus tai riittävä työkokemus. Tehtävässä edellytetään LOVE-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista. Suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48 §:n mukaista tautisuojaa.
Hakijalta edellytetään halua kehittää potilaan hoitoa, hyviä yhteistyötaitoja ja muutoskykyä muuttuvassa toimintaympäristössä.
Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.
Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki myös tarjoaa mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla. Näiden lisäksi tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.
Hakuaika päättyy 4.8.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Vastaanottopalvelut/Toimenpide- ja konsultaatioyksikkö
  • Työpaikka
  • tre-1-299-19
  • 11.7.2019 - 4.8.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175.

Vastaanottopalvelut/Toimenpide- ja konsultaatioyksikkö
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan