Sairaanhoitaja - Tammerfors stad

Sairaanhoitaja

Tampereen kaupungin vastaanottotoimintaan kuuluu kahdeksan terveysasemaa sekä muita yksiköitä mm. toimenpide- ja konsultaatioyksikkö. Terveysasemilla työskennellään osin lääkäri-hoitaja -työparimallissa. Kiirevastaanotto toteutetaan yhdellä terveysasemalla arkisin klo 16 - 20 ja viikonloppuisin klo  10 - 16.
Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen kiirevastaanotolle. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu itsenäisen vastaanoton pitäminen, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, ryhmätoiminta sekä oman työn kehittäminen. Lisäksi sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu päivystävänä sairaanhoitajana ja ajoittain kiirevastaanotolla työskenteleminen. Hoitajan on terveysasemalla mahdollista konsultoida lääkäriä tilanteen mukaan. Työtä tehdään myös osin työparimallissa.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.
Valitulta edellytetään Love-verkkotestin suorittamista hyväksytysti.
Eduksi katsotaan kokemus vastaanottotyöstä sekä ryhmänohjaajataidot.
Lisätietoja tehtävästä antaa Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175, etunimi.sukunimi(a)tampere.fi
Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki myös tarjoaa mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla. Näiden lisäksi tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.
Hakuaika päättyy 26.7.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
 
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere.
 
Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.  Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Terveysasemat/Kiirevastaanotto
  • Työpaikka
  • tre-1-306-19
  • 12.7.2019 - 2.8.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175, etunimi.sukunimi(a)tampere.fi

Terveysasemat/Kiirevastaanotto
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan