Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Tukielinkirurgia, KYS - Pohjois-Savon hyvinvointialue

Hei sairaanhoitaja, etsitkö mielenkiitoista työtä erikoissairaanhoidossa? Kiinnostaako sinua hoitotyö tukielinsairauksien; ortopedian ja traumatologian parissa?

Etsimme viittä (5) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan Tukielinkirurgian yksikköön, alkusijoituspaikka on tukielinkirurgian vuodeosasto.

Ortopedian puolella hoidetaan elektiivisiä tekonivel- ja lanneselänalueen leikkauspotilaita sekä käsikirurgisia- ja muita ortopedisia leikkauspotilaita. Robottikirurgiaa hyödynnetään tekonivelpotilaiden hoidossa. Traumatologian puolella hoidetaan päivystyksellisiä tapaturmapotilaita eli murtuma-, pehmytkudosvamma-, sekä erilaisia luu- ja nivelinfektio potilaita. Osaston monipuoliset työtehtävät takaavat sinulle merkityksellisen ja mielenkiitoisen hoitotyön uusissa työtiloissa uuden teknologian turvin.

Sinulla on mahdollisuus perehtyä, kehittyä ja kouluttautua monipuolisesti sairaanhoitajan tehtävässä. Toimintamme perustuu henkilöstön ammattitaitoon, vastuullisuuteen, yhteistyöhön, keskinäiseen avunantoon ja tuloksellisuuteen. Kehitämme hoitotyön laatua Magneettisairaala-mallin mukaisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2708,83 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Kokemus kirurgisesta hoitotyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta.

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Tehtäviä täytettäessä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa moniammatillisen asiantuntijatiimimme jäseneksi!

Lisätietoja

http://www.pshyvinvointialue.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Eila Laitinen, p. 044 717 4064 ja ylihoitaja Minna Rautiainen, p. 044 711 3127. Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi.

Lisätietoja

Pohjois-Savon hyvinvointialue, Yleisten palvelujen toimiala, Kuopion yliopistollinen sairaala, Operatiivinen keskus, Kirurgia

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb