test

Sairaanhoitaja, Tyks Neurogeriatrinen osasto

Ansök senast  2.10.2023 23:59

Sairaanhoitajan sijaiseksi Tyks Mäntymäkeen!

Jos pidät uusista haasteista, haluat muuttaa maailmaa omalla tavallasi ja haluat olla osa Varhan suurta tarinaa, liity tehokkaiden hoitajien joukkoon neurogeriatriselle osastolle. Osastollamme pääset rakentamaan potilaille toimivia kuntoutusohjelmia ja työskentelemään iloisessa ja innostavassa työympäristössä.

Haemme sairaanhoitajaa 7.1.2024 saakka kestävään sijaisuuteen Tyks Kaskenlinnan sairaalan neurogeriatriselle osastolle Mäntymäkeen. Organisatorisesti sijoitumme Varsinais-Suomen hyvinvointialueella Tyks-sairaalapalveluiden Medisiinisen tulosryhmän Geriatrian palvelualueelle.

Olemme pieni, tiivis tiimi sairaanhoitajia, lähihoitajia, lääkäreitä ja terapeutteja, jotka taistelevat joka päivä potilaiden kuntoutuksen ja elämän pienien ihmeiden eteen. Osastollamme on 25 neurologista kuntoutuspaikkaa iäkkäille potilaille. Hoidamme neurologisten potilaiden lisäksi myös muita geriatrista akuuttihoitoa tarvitsevia potilaita. Työympäristö osastollamme on tilava ja ergonomisesti suunniteltu sekä potilaiden että hoitajien osalta.

Meille työkokemus ei ole tärkein kriteeri, vaan tärkeintä on innostuneisuus, halukkuus oppia uusia asioita ja työtä pelkäämätön asenne. Me perehdytämme sinut osastomme sairaanhoitajien työtehtäviin. Huomioimme rekrytoinnissa myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat ja esimerkiksi osa-aikaista työtä etsivät hakijat.

Edellytämme LOVe-tentin suorittamista koeaikana, jos sitä ei ole aikaisemmin suoritettu.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.


Läs mer

http://varha.fi

Osastonhoitaja Ania Kulju, p. 044 907 3830 / ania.kulju@varha.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on satoja eri ammattinimikkeitä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Läs om arbetsgivare