Sairaanhoitaja - uusintahaku - Kirkkonummen kunta

Sairaanhoitaja - uusintahaku

Haemme sairaanhoitajaa Kirkkonummen Volskotiin vakituiseen työsuhteeseen. Volskoti on Kirkkonummen kunnan ylläpitämä 40-paikkainen laitoshoitoyksikkö ikäihmisille. Volskodissa hoidetaan pääsääntöisesti muistisairaita ja käytöshäiriöisiä ikäihmisiä, jotka eivät enää pärjää kotona kotihoidon turvin, vaan tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa, valvontaa ja huolenpitoa. Volskoti sijaitsee 8 km Kirkkonummen keskustasta pohjoiseen maalaismaisemissa kauniin luonnon keskellä. Haemme työntekijöitä, jotka haluavat tehdä työtä ikäihmisten parhaaksi ja ovat joustavia, huumorintajuisia ja mukavia.

Palkkaus KVTES:n mukainen. Sairaanhoitajalla 2 vuorotyö.

Hakijoilta edellytetään sairaanhoitajatutkintoa (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä 559/1994), hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämishalukkuutta sekä sitoutumista työtehtävien suoriutumiseen. Lisäksi edellytämme riittävää molempien kotimaisten kielten suullista ja kirjallista taitoa

Hakemukset toimitetaan 18.6.2019 klo 12.00 (hakuaikaa jatkettu) mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.(työavain 224159)

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja osastonhoitaja Annikka Kleemola 050-3209106 / etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Ympärivuorokautiset asumis- ja hoivapalvelut, Volskoti
Osoite: Volsintie 596, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan