Sairaanhoitaja (Vaarinsaari, Ristiina) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Sairaanhoitaja (Vaarinsaari, Ristiina) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

ESSOTE hakee kahta (2) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsopimussuhteisiin tehtäviin Ristiinan Vaarisaaressa.

Vaarinsaaren tehostetun palveluasumisen yksikössä Ristiinassa toimit pitkäaikais- ja jaksohoidossa olevien asukkaiden hoitotyön asiantuntijana yhtenä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Työ vaatii itsenäistä päätöksentekotaitoa ja ongelmanratkaisutaitoja. Tehtävässä tarvitaan vanhustyön ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyön osaamista. Työssä voit käyttää laaja-alaisesti ja monipuolisesti ammattitaitoasi. Odotamme, että olet aidosti kiinnostunut vanhuksista ja heidän hoidostaan, ja työskentelysi on toimintakykyä ylläpitävää. Edellytämme kiinnostusta oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan voimavaralähtöinen työosaaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94). Valinnassa huomioidaan myös 3.6.2019 mennessä valmistuvat sairaanhoitajat. Eduksi luetaan kokemus vanhustyöstä.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Läs mer

http://www.essote.fi

Palveluesimies Pirjo Ollikainen, puh. 040 861 3328. Sähköposti pirjo.ollikainen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Adress: Tuderuksentie 2, 52300 Ristiina

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Mer om arbetsgivaren