Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Vaasan kotisairaanhoito - Samkommunen för Österbottens välfärdsområde

Haemme
Vaasan kotihoitoon sairaanhoitajaa Pohjanmaan hyvinvointialueelle, alkusijoituspaikka Vaasan kotisairaanhoito (alue 3).

Oletko haasteista pitävä, oma-aloitteinen ja haluat kehittää itseäsi ja asiakastyötä? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla juuri hän, jota etsimme iloiseen ja moniammatilliseen tiimiimme!

Kotisairaanhoidon tehtävänä on tukea ikääntyneiden ja toimintarajoitteisten vaasalaisten asumista kotona. Kotisairaanhoito on tarkoitettu henkilöille, jotka sairautensa tai toimintakykynsä alentumisen vuoksi eivät voi käyttää muita avoterveydenhuollon ja sairaanhoidon palveluita. Työ kotihoidossa on kotona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen.

Sairaanhoitaja vastaa asiakkaan terveyden- ja sairaanhoidon kokonaishoidosta sekä palvelujen järjestämisestä kotona, yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa (mm. vastuulääkäri, fysio- ja toimintaterapeutti, palveluohjaaja, lähihoitaja). Työ sisältää mm. kliinistä hoitotyötä, tiimityöskentelyä ja asiakkaiden kokonaisvaltaista hoidon järjestämistä ja seurantaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen päivätyön, joka edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kykyä suunnitella ja arvioida työtehtäviä sekä hallita hoitotyön kokonaisuutta. Arvostamme kiinnostusta geriatriseen hoitoon, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä halua oppia uutta ja kehittää toimintoja. Kotihoidon kehittäminen ja kotihoidossa työskentely vaativat hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja sekä kuntouttavaa työotetta.

Tartu tilaisuuteen ja tule kanssamme kehittämään laadukasta ja asiakaslähtöistä ylihyvää kotihoitoa! Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi kotihoidossa maksetaan hoitajille olosuhdelisää 50 €/kk.

Edellytämme ajokorttia.


Kelpoisuusvaatimus:
Laillistettu sairaanhoitaja.
Hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja.

Sovelletaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.pohjanmaanhyvinvointi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotipalveluohjaaja Sanna Pikkala
Puh. 0405304710
sanna.pikkala@ovph.fi

Lisätietoja

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän muodostaa kolmetoista Pohjanmaan kuntaa. Kuntayhtymä järjestää sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon alueellaan.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb