Sairaanhoitaja valvontaosastotyöhön, Lahti

Ansök senast  4.8.2024 23:59

Ota seuraava askel urallasi ja tule tekemään töitä päijäthämäläisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden hyväksi. Tule mukaan, tehdään yhdessä Päijät-Hämeen hyvinvointialueesta alamme paras työpaikka!  

Haemme nyt ammattitaitoisen joukkomme vahvistukseksi määräaikaista sairaanhoitajaa.

Sairaanhoitajan työ valvontaosastoilla on monipuolista ja vaihtelevaa. Hoidamme kaikkien erikoisalojen kriittisesti sairastuneita potilaita. Sairaanhoitajana pääset laajentamaan ja syventämään osaamistasi. Vaikka arvostamme aiempaa hoitotyön kokemusta, osastoillamme on turvallista myös kasvaa valvontatyön osaajaksi. Etsimämme henkilö on tiimihenkinen ja vuorovaikutustaitoinen, eikä pelkää äkisti muuttuvia tilanteita ja erilaisten laitteiden käyttöä.

Tarjoamme sinulle suunnitelmallisen perehdytyksen, säännöllisiä koulutuksia ja moniammatillisen tiimin tuen. Osastoillamme on kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia eri osa-alueilla. Voit työskennellä varahenkilöstössä tai pitkissä työsuhteissa kuten perhevapaan sijaisen neurologian valvonnassa tai teho- ja valvontaosastolla. Voit laajentaa osaamistasi ja osallistua hoitotyön kehittämiseen oma kiinnostuksesi ja aiempi kokemuksesi huomioiden. Työ on kolmivuorotyötä. Käytössämme on toimintalähtöinen yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka tukee työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Määräaikaisien sopimuksien pituudet vaihtelevat, ole rohkeasti meihin yhteydessä ja mietitään yhdessä millainen työjakso olisi paras ratkaisu sekä sinulle, että meille.

Sinä olet meille tärkeä, ja siksi meillä on työhyvinvointisi tueksi kattavat työterveyspalvelut ja henkilöstöedut.

Työyhteisömme jäsenenä saat:
- Ammatistaan ylpeän työyhteisön ja kannustavan ilmapiirin, jotka auttavat pitämään motivaation kohdallaan.
- Pitkät vuosilomat ja työelämäjoustot, olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
- Työterveyspalvelut ja niihin kuuluvan Terveyssovelluksen.
- Säännölliset kuntomittaukset, palautumisen viikot sekä talon sisäisen työnohjauksen, jotka tukevat työhyvinvointia.

Arvostamme myös laadukasta vapaa-aikaa. Tarjoamme muun muassa täyden 400 € vuotuisen ePassin, tuen työsuhdepolkupyörään, lomaetuja ja työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Lisäksi jokainen työntekijämme on työntekijäyhdistys Pähe ry:n jäsen. Pähellä on useita vapaa-ajanosastoja kuorosta salibandyyn, ja he onnistuvat usein neuvottelemaan meille edullisempia lippuja alueen tapahtumiin sekä alennuksia erilaisiin palveluihin.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki lähellä kaikkea Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Sinulla on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus sekä tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja. Työskentelykielemme on suomi, joten odotamme sujuvaa suullista ja kirjallista, vähintään B1-tason suomen kielen taitoa. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian.

Anna tarinasi jatkua Päijät-Hämeessä. Tervetuloa joukkoomme!


Läs mer

https://paijatha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

Virve Laine

puh. 044 482 8338

hopa.akuuttialue@paijatha.fi

Tiina Sipura

puh. 044 719 5311

hopa.osastopkl@paijatha.fi

Hanna Tommola

puh. 044 440 6038

hopa.varat@paijatha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meitä Päijät-Hämeen hyvinvointialueen työntekijöitä on lähes 8000, ja olemmekin maakunnan suurin työnantaja. Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee osaajia useista eri ammattiryhmistä.  Meille on tärkeää tasa-arvo ja yhdenvertaisuus - siksi toivommekin monipuolisesti hakemuksia eri taustoista ja ikäryhmistä sekä eri sukupuolta olevilta henkilöiltä. Arvojemme mukaisesti toimintamme perustuu luottamukseen, olemme rohkeita, välitämme niin työntekijöistämme kuin asiakkaistamme.  Läs om arbetsgivare