Sairaanhoitaja, vanhuspsykiatrian avohoito

Etsimme Tyksin Psykiatrian toimialueella vanhuspsykiatrian avohoidon työryhmään sairaanhoitajaa, sijaisuus ajalle 11.1.2021 - 30.9.2021.

Vanhuspsykiatrian avohoidossa sairaanhoitajan työ on itsenäistä vastaanottotyötä, jossa tukena on moniammatillinen työryhmä. Työryhmän työmuotoina ovat polikliininen vastaanottotoiminta ja konsultaatiot eri yksiköissä, ryhmähoidot ja tarvittaessa kotikäynnit.

Arvostamme hyviä hoitosuhde- ja yhteistyötaitoja ja innostunutta työotetta sekä oman työn kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta ja uudistumiskykyä.

Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon ja ajokortin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla osaksi ammatillista ja osaavaa tiimiä, jossa on myönteinen toisia auttava työilmapiiri.

Työaika on 37,75 h/viikko. Sijaisuuteen on kolmen kuukauden koeaika. Haastattelut pyrimme järjestämään ennen joulua.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat: osastonhoitaja Pirkko Silfver, pirkko.silfver@tyks.fi, p. 040 168 2966 tai ylihoitaja Jaana Silvola, jaana.silvola@tyks.fi, p. 044 907 3243.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9V Vanhuspsykiatria
Osoite: Luolavuorentie 2, 20700 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats