Sairaanhoitaja vanhusten palvelukeskukseen - Seinäjoen kaupunki

Sairaanhoitaja vanhusten palvelukeskukseen - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin vanhusten palvelukeskuksissa on ollut haettavana sairaanhoitajan toimi. Toimen hakuaikaa jatketaan 9.6.2019 saakka. Aiemmin toimeen tulleet hakemukset otetaan huomioon tointa täytettäessä. Toimen alkusijoituspaikkana on Teponkartanon palvelukeskus Nurmon alueella. Työaikana on kaksivuorotyö.

Haemme joukkoomme myönteisen vanhuskäsityksen omaavaa vanhustyöhön suuntautunutta ja laaja-alaisesta työstä kiinnostunutta työntekijää. Odotamme hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, luovuutta ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön sekä valmiutta työryhmätyöskentelyyn. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä (559/1994) ja Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain muuttamisesta (1200/2007)).
Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.
Koeaika 6 kk.

Läs mer

http://www.seinajoki.fi/sosiaali-jaterveyspalvelut/ikaantyvienpalvelut/asuminen/palveluasuminen.html

Palvelukeskusjohtaja Minna Ojala-Hurskainen, p. 044 470 0243

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Ikäihmisten palvelut
Adress: Seinäjoki

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 5000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi. Olemme savuton työpaikka.
Seinäjoki on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Meitä on jo yli 60 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 140 000. Kaupunkimme on nuori - asukkaiden keski-ikä on noin 39 vuotta. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset ja houkuttelevat kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti.
Seinäjoki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voi viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, uimahallissa, tekojääradalla, golfkentällä, raviurheilukeskuksessa tai Jouppilanvuoren rinteillä, laduilla ja lenkkeilymaastoissa. Uusi kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Menestyksemme pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät yhdessä tekemisen perinteet auttavat sinuakin onnistumaan. Tahtomalla saa ja tekemällä pärjää.

Mer om arbetsgivaren