Sairaanhoitaja, vanhusten palvelut

Haemme kahta sairaanhoitajaa 22.03.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan vakinaiseen työsuhteeseen Lopen kotihoitoon. Työ on päivätyöluontoista ja siihen kuuluu viikonlopputyötä. Haemme luotettavia, reippaita ja itsenäiseen työskentelyn kykeneviä sairaanhoitajia, jotka tekevät työtä suurella sydämellä asiakaskeskeisesti. Olette ammatillisesti kiinnostuneita laadukkaan hoitotyön toteuttamisesta ja itsenne jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme teiltä myös kokemusta ikä-ihmisten parissa työskentelystä. Olette itseohjautuvia ja tiimi- ja yhteistyötaitonne ovat hyvät. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan asiakastyön hyvässä tiimissä. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella, moniammatillisesti ja asiakaslähtöisesti tavoitteena asiakkaan kuntoutuminen ja selviytyminen mahdollisimman pitkään kotona. Kotihoidossa työskentelee innostunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, tervetuloa työskentelemään mukavaan työyhteisöön!

Sairaanhoitaja toimii kotihoidossa arvioiden ja toteuttaen asiakkaiden hoitoa kokonaisvaltaisesti yhteistyössä kotihoidon tiimin kanssa. Käytössä on Lifecare asiakastietojärjestelmä ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä. Käytämme RAI toimintakykymittaria apuna hoidon- ja palvelun suunnittelussa. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä lääkärin kanssa ja vastaa yhdessä asiakkaan lääkehoidosta. Sairaanhoitaja ottaa laboratorionäytteitä ja vastaa vaativimmista hoitotyön tehtävistä. Sairaanhoitaja toimii sairaanhoidollisena asiantuntijan kotihoidossa. Hakemukset pyydetään tekemään sunnuntaihin 07.03.2021 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Tehtävien hoito edellyttää kiinnostusta ikäihmisten kuntoutuksesta, yhteistyötaitoja, joustavuutta ja halua kehittää työtä. Edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti kolmen kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja. Valittujen hakijoiden on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Oman auton käyttöä edellytetään.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 556,45 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8 000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa kotihoidonohjaaja Niina Oksanen p. 019-758 6162, niina.oksanen@loppi.fi

www.loppi.fi

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidonohjaaja Niina Oksanen p. 019-758 6162, niina.oksanen@loppi.fi

Lopen kunta, Perusturvalautakunta, Vanhusten palvelut, kotihoito
Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Lopen kunta - Rökfri arbetsplats Lopen kunta - UNICEF en barnvänlig kommun