Skip to main content
test
Sairaanhoitaja vanhustenhuoltoon, Grannas/Nauvo - Pargas stad

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen:

SAIRAANHOITAJA vanhustenhuoltoon, Grannas/Nauvo. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu toistaiseksi.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja ihmisläheistä tekijää, joka suunnittelee, toteuttaa ja arvioi asukkaiden kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Toimit osana moniammatillista tiimiä hoitotyön asiantuntijana osallistuen myös asukkaiden perushoitoon. Työ on luonteeltaan kokonaisvaltaista ikäihmisten hoiva- ja hoitotyötä.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimukset: Suomessa laillistettu sairaanhoitajan tutkinto ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävä edellyttää riittävää suomen ja ruotsin ja suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen. Lisäksi toivomme positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, jossa panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Mahdollisuus lounasruokailuun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikuntaetuja.

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntalain §48 ja §48a mukaista tartuntasuojaa. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 455275. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 31.8.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/grannas-fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vanhustyön ohjaaja Marjut Hacklin puh. 040 488 5589, marjut.hacklin@pargas.fi

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhustenhuolto, Grannas

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).

Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.

Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.  


Osoite: Kellotapulikuja 2, 21660 Nauvo

Rekommenderade jobb