Skip to main content
test
Sairaanhoitaja varahenkilöstö Kotka, Hamina - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme sairaanhoitajia Kymsoten hoitotyön varahenkilöstöön Kotkaan ja Haminaan.
Odotamme sinulta valmiutta syventää osaamistasi toiminnan tarpeiden mukaisesti. Arvostamme halua ja kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön, myönteistä asennetta sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa ja toimintayksiköissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monien mahdollisuuksien työn moniammatillisessa työyhteisössä, joko akuutissa varahenkilöstössä (Akva) tai sisäisenä sijaisena (Sissi).
Akuutti varahenkilö on hoitotyön ammattilainen, joka korvaa hoitohenkilöstön välitöntä poissaoloa
Sisäinen sijainen on toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa oleva hoitotyön ammattilainen, joka sijaistaa hoitotyön pitkiä poissaoloja. Sissin esimiehenä toimii sen yksikön esimies, jossa sissi työskentelee. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde tehdään varahenkilöstöön. Varahenkilöstössä on tarvetta myös muutamille määräaikaisille työntekijöille.
Hoitotyön varahenkilöstössä sinulla on mahdollisuus laajentaa ja syventää omaa osaamista koko hoitotyön varahenkilöstön toiminnan alueilla. Esitä toiveesi, etsitään sinulle sinun toiveiden työ!

Akuutissa varahenkilöstössä työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä
Sisäisenä sijaisena työvuorot muodostuvat työyksikön toimintatavan mukaisesti

Työnantajana tarjoamme:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen sairaanhoitajan -tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voi suorittaa heti palvelussuhteen alussa.

Edellytämme tartuntatautilain 48 § asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Sovimme haastatteluja ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa.

Ota seurantaan Kymsoten akuuttivarahenkilöstön IG-tili ja tutustu tähän AKVA- tiimin moniosaajiin: https://www.instagram.com/kymsote_akva/

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko?! Kerromme mielellämme lisää:
Palveluesimies Virpi Muurman p 040 489 8458 ( Kotka)
Palveluesimies Minna Mänttäri p 044 223 1285( Kouvola)
Palvelualuepäälikkö Aila Rantala p 040 487 6139

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Rekommenderade jobb