Sairaanhoitaja (varahenkilöstö) - Lohjan kaupunki

Tule sairaanhoitajaksi kotihoidon varahenkilöstöön!

Työskentelyalueesi on pääsääntöisesti Länsi-Lohjan kotihoito. Työ on pääsääntöisesti arkisin ja joskus viikonloppuisin tehtävää kaksivuorotyötä.

Toimenkuvaasi kuuluu mm. toimia hoitotyön asiantuntijana moniammatillisissa verkostoissa, toteuttaa itsenäisesti sovittujen hoitolinjausten mukaista asiakkaan hoitoa ja huolenpitoa, tukea asiakkaan terveyttä ja toimintakykyä, ohjata asiakkaita ja omaisia sekä osallistua yksikön kehittämistyöhön. Huolehdit laboratoriotutkimuksista ja toteutat turvallista lääkehoitoa lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työ edellyttää tilanteiden itsenäistä arviointia, harkintaa sekä ammatillisen vastuun mukaista toimintaa ja päätöksentekoa. Työssä tarvitaan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Kelpoisuusehto: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus.

Peruspalkka on 2625,47 €/kk, SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaikaa jatketaan 24.9.2021 saakka.

Ole rohkeasti yhteydessä:
arkipäivisin klo 8-15
kotihoidon aluevastaava Katariina Pelkonen puh. 044 374 7643, katariina.pelkonen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 24.9..2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-290-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kotona asumisen tuki
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb