test
Sairaanhoitaja (varahenkilöstö) - Lohjan kaupunki

Tule sairaanhoitajaksi kotihoidon varahenkilöstöön.

Tulet sijaistamaan kotihoidon eri alueiden sairaanhoitajien suunnitelmallisia poissaoloja. Pyrimme kohdentamaan työskentelysi muutamalle eri alueelle, mutta tarvittaessa työtä tehdään koko Lohjan alueella. Työ on arkisin ja joskus viikonloppuisin tehtävää kaksivuorotyötä.

Toimenkuvaasi kuuluvat mm. toimit hoitotyön asiantuntijana moniammatillisissa verkostoissa, toteutat itsenäisesti sovittujen hoitolinjausten mukaista asiakkaan hoitoa ja huolenpitoa, tuet asiakkaan terveyttä ja toimintakykyä, ohjat asiakkaita ja omaisia sekä osallistut yksikön kehittämistyöhön. Huolehdit
laboratoriotutkimuksista ja toteutat turvallista lääkehoitoa lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työ edellyttää itsenäistä ja vastuullista työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työssä tarvitaan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Kelpoisuusehto: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus.
Lisäksi odotamme hakijoilta vanhustyön kokemusta sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Peruspalkka on 2625,47 €/kk, SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään viikoilla 49-50

Ole rohkeasti yhteydessä:
arkipäivisin klo 8-15
kotihoidon aluevastaava Katariina Pelkonen puh. 044 374 7643, katariina.pelkonen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 8.12.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-378-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kotona asumisen tuki
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb