Sairaanhoitaja varahenkilöstöön

Hoitotyön varahenkilöstö, psykiatrinen hoitotyö

Kehitämme varahenkilöstötoimintaa ja haemme sairaanhoitajia Kymsoten hoitotyön varahenkilöstöön. Tällä kertaa etsimme erityisesti psykiatrian osaajia Kymenlaakson psykiatrisen sairaalan varahenkilöstöön Kuusankoskelle (Kouvola)
Odotamme sinulta valmiutta syventää osaamistasi toiminnan tarpeiden mukaisesti. Arvostamme halua ja kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön, myönteistä asennetta sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa ja toimintayksiköissä. Laaja ammatillinen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monien mahdollisuuksien työn moniammatillisessa työyhteisössä akuutissa varahenkilöstössä (Akva).
Akuutti varahenkilö on hoitotyön ammattilainen, joka korvaa hoitohenkilöstön välitöntä poissaoloa
Hoitotyön varahenkilöstössä sinulla on mahdollisuus laajentaa ja syventää omaa osaamista koko hoitotyön varahenkilöstön toiminnan alueilla. Esitä toiveesi, etsitään sinulle toiveiden työ!

Noudatamme 6 kk koeaikaa.
Hakukelpoisuus Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 28.6.1994 / 559 2§ )
Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Minna Mänttäri, minna.manttari@kymsote.fi, p. 044 223 1285
Palvelualuepäälikkö Aila Rantala, aila.rantala@kymsote.fi, p. 040 487 6139

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45750 Sairaalamäki

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Suggested jobs