Skip to main content
test

Tule töihin vastaanottopalveluun!

Kuopion kaupungin terveydenhuollon palvelualueella vastaanottopalveluissa on haettavana sairaanhoitajan eri pituisia sijaisuuksia. Sijaisuuden tarkemmasta kestosta sovitaan erikseen valituiksi tulleiden kanssa.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Huomioimme myös alan opiskelijat riittävin opintopistein. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista suojaa.

Odotamme sinulta itsenäistä ja joustavaa työotetta. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti, työterveyshuolto sekä henkilöstökortilla saatavia etuja Kuopion eri liikkeistä.

Työaika tehtävässä on 38,25 h/vko.
Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukaan, 2590.32 €/kk+ tiimilisä 156,82€/kk.
Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.

Sijaisuudet täytetään heti kun soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Raija Puholainen, p. 044 718 6306.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, lääkäri - ja hoitajapalvelut

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb