test

Sairaanhoitaja, vastaanottopalvelut, Kaukajärvi

Hakuaika päättyy  3.2.2023 23:59

Sairaanhoitajan vakituinen toimi Kaukajärven vastaanottopalveluissa

Tule tekemään kanssamme monipuolista perustason työtä Kaukajärvelle!

Kaukajärven soteaseman ammattilaiset palvelevat asukkaita terveyden ja hyvinvoinnin kysymyksissä. Kun asukkaat tarvitsevat terveydenhuollon palveluja, he ovat ensisijaisesti yhteydessä omaan soteasemaan. Asemalta potilaat saavat moniammatillista hoitoa, ohjausta ja neuvontaa. Tarvittaessa heidät ohjataan jatkotutkimuksiin ja -hoitoihin. Lääkäri-, sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajapalvelujen lisäksi käytettävissä ovat fysioterapiapalvelut sekä mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä maahanmuuttajien työryhmä.

Kaukajärven vastaanottopalveluissa työskentelee 8 sairaanhoitajaa, 2 terveydenhoitajaa, perushoitaja, vastaava sairaanhoitaja ja osastonhoitaja sekä 10 lääkäriä. Palvelut ovat avoinna maanantaista torstaihin klo 8-16 ja perjantaisin klo 8-15. Lisäksi keskitetty kiirevastaanotto on avoinna arki-iltaisin klo 16-20 ja viikonloppuisin klo 10-16.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu itsenäinen vastaanottotyö ja moniammatillisessa tiimissä työskentely. Perustyö sisältää potilaiden hoidon tarpeen arviointia niin palvelupisteessä kuin puhelimessa sekä sähköisten oirearvioiden ja yhteydenottojen käsittelyä.

Potilaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä ohjaus ja neuvonta ovat päivittäistä sairaanhoitajan työtä. Lisäksi tehtäviin kuuluu asiakasneuvonta, päivystävänä sairaanhoitajana toimiminen ja ajoittain kiirevastaanotolla työskenteleminen.

Käytössä on Pegasos -potilastietojärjestelmä, käyntisyiden kirjaaminen ja sähköiset työkalut. Perehdytys työhön ja toimintatapoihin suunnitellaan työntekijän ja esihenkilön yhteistyönä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Ammatillisesti voit syventää osaamistasi eri-ikäisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Eduksi katsomme työkokemuksen vastaanottotyöstä sekä asiakaspalveluasenteen.

Arvostamme kiinnostusta perustason monipuoliseen perustehtävään ja kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja rekisteröity sairaanhoitajan tutkinto.

Tehtävä on vakituinen. Noudatettava työehtosopimus on sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE). Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Kati Sipilä, puh. 040 801 2614 ja hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 044 472 2939. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Hakuaika päättyy 3.2.2023.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Kati Sipilä, puh. 040 801 2614 ja hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 044 472 2939. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan