Sairaanhoitaja vastaanottotoimintaan - Kirkkonummen kunta

Sairaanhoitaja vastaanottotoimintaan

Tervetuloa töihin vetovoimaiseen työpaikkaan!

Haemme nyt sairaanhoitajaa ammattitaitoiseen ja innostuneeseen joukkoomme Kirkkonummen terveyspalveluiden vastaanottotoimintaan 2.9.2019 alkaen. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti Veikkolan terveysasemalla sekä tarvittaessa myös Masalan ja keskustan terveysasemilla.

Vastaanottotoiminnassa tehdään hoidon tarpeen arviointia niin puhelimessa kuin paikan päällä. Toimenkuvaasi kuuluu myös ajanvaraus- ja akuuttivastaanottojen pitäminen. Käytössämme on Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Sinulla on mahdollisuus kasvaa todelliseksi moniosaajaksi kanssamme, sillä työkenttämme on laaja ja työilmapiirimme on hyvä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus terveysasematyöskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, vastuullisuutta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Palkkaus on KVTES: n mukainen. Työ on päivätyötä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä

Hakemukset toimitetaan 31.7.2019 klo 12:00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta.(työavain 242497)

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja antaa ajalla 3-5.7.2019 osastonhoitaja Nina Keto p.040-1269777 ja ajalla 8-31.7.2019 osastonhoitaja Merja Kaukua p.050-5666930.

Perusturvapalvelujen toimiala. Terveyspalvelut, Vastaanottotoiminta
Osoite: Koskentie 3, 02880 Veikkola

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan