Sairaanhoitaja, Vastasyntyneiden teho-osasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tervetuloa työskentelemään Lasten ja nuorten klinikan vastasyntyneiden teho-osastolla!

Haemme valmista tai opintojen loppuvaiheessa olevaa sairaanhoitajaa tai kätilöä sijaisuuteen Vastasyntyneiden teho-osastolle. Sijaisuus alkaa heti/sopimuksen mukaan ja jatkuu 2.1.2022 saakka, mutta voi jatkua pidempäänkin.

Toivomme työntekijältä aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja perhekeskeistä työtapaa. Arvostamme myös ruotsin kielen taitoa. Työ on kolmivuorotyötä. Sijaisuus täytetään heti, kun sopiva työntekijä löytyy. Huomioimme myös osa-aikaisesti tarjoutuvat hakijat.

Tarjoamme sinulla moniammatillisen, osaavan, kehittyvän ja perhekeskeisen työympäristön, Tuemme tiedollista ja taidollista kehittymistäsi perehdytyksellä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Otamme huomioon myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 opintopistettä suoritettuna työn alkaessa ja kätilöopiskelijat, joilla on vähintään 180 opintopistettä suoritettuna työn alkaessa.

Sijaisuuteen valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Elina Hiltunen, elina.hiltunen@tyks.fi, puh. 050 3592501
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 8 Lasten ja nuorten klinikka, TO8B Vastasyntyneiden sairaanhoito

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb