Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: vatsakeskus, Joensuu; määräaikainen (id6488) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN

Siun sotessa on haettavana 16.08.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAN sijaisuus

Sijoituspaikkana on konservatiivisen klinikkaryhmän vatsakeskus ajalle 5.9.2022 - 31.5.2023, jossa tutkitaan ja hoidetaan vatsaelinsairauksia sairastavia potilaita. Vatsakeskuksen toiminta käynnistyi uusissa J2-laajennuksen P-kerroksen tiloissa keväällä 2020.

Vatsakeskuksen polikliininen vastaanottotoiminta sisältää gastroenterologian ja gastrokirurgian vastaanotot, sekä IBD-hoitajan, syöpäsairaanhoitajan sekä avanne- ja PEG-hoitajan vastaanotot. Hoitotyö vatsakeskuksessa perustuu potilaan sairauden terveysneuvontaan sekä tutkimuksiin, hoitojen toteuttamiseen ja jatkohoitoon liittyvään yksilölliseen ohjaukseen ja opetukseen. Vatsapoliklinikan toimenkuvaan kuuluu myös vatsaelinkirurgisiin sairauksiin liittyvä neuvonta, leikkauspotilaiden valmistelu ennen leikkausajan antoa ja annettujen hoitojen jälkiseuranta. Tähystysyksikössä toteutetaan maha-suolikanavan ja keuhkoputkien tähystystutkimuksia ja toimenpiteitä, myös päivystyksellisesti.

Lisätietoja antaa: osastonhoitaja Inka Pursiainen, inka.pursiainen@siunsote.fi p. 050 3891608

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2646,90euroa / kk. Tehtävässä on koeaika. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 2.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6488
  • 2.8.2022 - 16.8.2022 23:59
  • KuntaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb