Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, vatsakeskus - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan vakituinen toimi vatsakeskuksessa Tays Hatanpäällä

Tays Hatanpään sairaalassa sijaitsee vatsakeskus, jossa toimivat gastoenterologian ja gastrokirurgian polikliininen vastaanottotoiminta. Vatsakeskuksessa tutkitaan ja hoidetaan erilaisia vatsaelinoireita ja -sairauksia. Poliklinikalla tehdään mm. ruuansulatuskanavan tähystystutkimuksia ja hoitoja. Tavallisimmat tutkimukset ovat mahalaukun ja paksunsuolen tähystykset. Lisäksi poliklinikan vastaanotoilla hoidetaan maksan ja mahasuolikanavan sairauksia, kuten tulehduksellisia suolistosairauksia ja suolistosyöpää sairastavien potilaiden jatkoseurannat. Samoin yksikköön on keskitetty bariatristen ja inkontinenssi potilaiden hoitoa, ohjausta ja neuvontaa.

Sairaala toimii opetussairaalana.

Vatsakeskuksen sairaanhoitajana työskentelet endoskopiatiimin jäsenenä, pientoimenpiteissä ja vastaanottotyössä lääkärin työparina, infuusiohuoneessa sekä puhelin- ja ajanvaraustyössä.

Edellytämme lääkehoidon verkkotestin (LOVe) hyväksyttyä suorittamista. Verkkotesti on mahdollista suorittaa myös työpaikalla ennen työsuhteen alkamista. Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sairaanhoitajana.

Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen gastroenterologisten- tai kirurgisten potilaiden hoidosta ja tähystystoiminnasta. Sairaanhoitajana olet tiimin jäsen ja arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, sitoutumista, positiivista asennetta sekä joustavuutta erilaissa muuttuvissa tilanteissa.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja sekä 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus on 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Eija Hokajärvi, puh. 044 485 8240 ja ylihoitaja Anne Rintala, puh. 050 470 2207 (ei tavoitettavissa 13.6.-27.7.2022) tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Hakuaika päättyy 1.7.2022.
Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Eija Hokajärvi, puh. 044 485 8240 ja ylihoitaja Anne Rintala, puh. 050 470 2207 (ei tavoitettavissa 13.6.-27.7.2022) tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Hatanpäänkatu 24, 33900 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb