Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, vatsakirurgian osasto 2 - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tartu mahdollisuuteen tulla osaksi mukavaa työyhteisöä erikoissairaanhoidon sykkeessä, vatsakirurgian osastolla. Hoitotyö vatsakirurgialla on monipuolista, sopivasti haastavaa ja antaa sinulle myös mahdollisuuksia kehittyä.

Haemme vatsakirurgian osastolle vakituiseen työsuhteeseen neljää sairaanhoitajaa, toimet ovat uusia.

Vatsakirurgian osasto 2 on 25 paikkainen osasto, jossa hoidetaan ylemmän ruuansulatuskanavan ja siihen läheisesti liittyvien sisäelinten kirurgisesti hoidettavia sairauksia. Potilaat tulevat osastolle elektiiviseen tai päivystysluonteiseen toimenpiteeseen.

Vatsakirurgian osasto 2 on uusi osasto, jonka toimintaa olemme vähitellen aloittaneet ja nyt on tarkoitus ottaa osasto kokonaisuudessaan käyttöön. Pääsisit mukaan ottamaan käyttöön ja kehittämään uutta vatsakirurgista osastoa yhdessä lähiesihenkilöiden, kollegoiden ja lääkäreiden kanssa.

Sairaanhoitajan tehtävässä odotamme sinulta potilaslähtöistä työskentelytapaa, sitoutuneisuutta sekä positiivista asennetta. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työtehtävääsi ja olemme tukenasi uudessa työssäsi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä työyhteisötaitoja. Työmme on kolmivuorotyötä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi työyhteisön pelisääntöjen puitteissa. Työtä tehdään työkierron periaatteella myös vatsakirurgian päivystysosastolla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Heidi Aaltonen, p. 046 923 1465, heidi.aaltonen@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 3 Vatsaelinkirurgian ja urologian klinikka, TO3B Vatsaelinkirurgia

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb