test

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen työ tiimin tuella? Haluatko kehittää osaaamistasi ja kokeilla uutta? Kotihoidossa tämä kaikki on mahdollista.

Haemme tiimiimme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Viiskulma 3 lähipalvelualueella hoidetaan suomen- ja ruotsinkielisiä asiakkaita Töölön, Kampin, Ruoholahden ja Eiran alueilla. Toimistomme sijaitsee Kivelän monipuolisen palvelukeskuksen piha-alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn, jossa pääset hyödyntämään laajasti ammattitaitoasi. Meillä saat työhösi tarpeittesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen sekä tukea tiimimme muilta sairaan- ja terveydenhoitajilta.

Sairaanhoitajana toimit asiakkaiden hoidon sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimimme lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävissä. Vastaat myös sairaanhoidollisista toimenpiteistä, joissa vaaditaan erityisosaamista. Toivomme sinulta aktiivista ja positiivista asennetta ja tiimityötaitoja. Toivomme myös, että omaat hyvän suullisen ruotsin kielen taidon, jotta kykenet hoitamaan asiakkaitamme heidän omalla äidinkielellään. mahdollisuus myös esihenkilön sijaistuksiin jos kiinnostusta löytyy.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jättämällä hakemuksesi sähköisesti osoitteessa helsinkirekry.fi

Helsingin kaupungilla on hyvät työsuhde- ja henkilöstöetuudet. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja suomen kielen tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi kokemuksen kotihoidosta tai ikäihmisten hoitotyöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Tuija Ollila, puh. 09 310 36853, tuija.ollila@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Eteläinen kotihoitoyksikkö, Viiskulma 3 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Sibeliuksenkatu 14, rakennus 14, 2. kerros, 00260 Helsinki

Rekommenderade jobb