Sairaanhoitaja, Villa Glims, kesätyö

Kuvaus tehtävästä:
Haemme kolmea sairaanhoitajaa palliatiivisen ja saattohoidon osasto Villa Glimsiin sijaisuuksiin.

Villa Glimsissä tuemme ja hoidamme palliatiivisia ja saattohoitopotilaita ja heidän läheisiään potilaan elämän viime vaiheessa, kun parantavaa hoitoa sairauteen ei enää ole.

Avoinna 3 sairaanhoitajan sijaisuutta:
1) 11.5.2020-30.8.2020
2) 1.6.2020-23.8.2020
3) 22.6.2020-23.8.2020
Ilmoitathan hakulomakkeella, mistä ajankohdasta olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen. Työ on 3-vuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista, ja voit vaikuttaa itse työaikoihisi. Villa Glimsin työyhteisössä on erittäin hyvä työilmapiiri.

Työpaikan nimi: Saattohoidon ja palliatiivisen hoidon osasto Villa Glims
Työaika: 38h 45 min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja. Myös sairaanhoidon opiskelijat, joilla on suoritettuna yli 140 op huomioidaan haussa.

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä Espoon kaupungin i.v.-lupaa. HUS:in i.v.-lupa voidaan muuntaa Espoon kaupungin luvaksi. Mahdollistamme myös i.v.-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua/ perehdytyksen aikana.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antavat osastonhoitaja Susanna Mäntyniemi, p. 050 338 2509 sekä palveluvastaava Kirsi Suutari, p. 043 826 6775

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala, Polikliiniset ja kotiin vietävät palvelut -tuotantoyksikkö
Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.