Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Vomma - Keravan kaupunki

Miltä kuulostaisi työ, jossa pääset hyödyntämään asiantuntemustasi hoitotyössä ja voit itse vaikuttaa työsi organisointiin?

Haemme innostunutta ja ikäihmisten hyvinvoinnista kiinnostunutta hoitoalan ammattilaista vakinaisiin sairaanhoitajan palvelussuhteeseen 20.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Värikäs työyhteisömme arvostaa sekä asukkaitaan että työntekijöitään. Meillä pääset mukaan kehittämään yksikön toimintaa, sillä pienessä organisaatiossa yksikin ääni kuuluu kauas.

Tehtävät sijoittuvat Hoivakoti Vommaan. Vomma on viihtyisä ja kodinomainen hoivakoti lähellä Keravan asemaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hoivakodin asiakkaat ovat ikäihmisiä, jotka tarvitsevat tehostetun palveluasumisen tarjoamaa hoivaa ja huolenpitoa. Hoivakodissa on 42 asukaspaikkaa ja työtä tehdään kolmessa eri tiimissä. Hoivakodissa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja fysioterapeutti. Työ on pääasiassa päivätyötä.

Tätä tulet meille tekemään:
Sairaanhoitajana saat käyttää omaa asiantuntemustasi työskennellessäsi yhdessä muiden hoitotyön ammattilaisten kanssa. Työtehtäviin kuuluu mm. sairaanhoidollisen asiantuntijuuden tuominen osaksi päivittäistä hoitotyötä, ohjaus ja neuvonta (asukkaat, henkilöstö, omaiset, opiskelijat) ja hoivakodin toiminnan kehittäminen. Sairaanhoitajana toimit vastuuhoitajana vuorossa ollessasi. Vahva sitoutuminen asiakaslähtöiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin, sekä omaisia ja asiakkaita kunnioittava asiakaspalveluasenne on edellytys tehtävässä menestymiselle. Työssä sairaanhoitajana toimit myös laadukkaan hoitotyön toteuttajana.

Näin onnistut tehtävässä:
Toivomme hakijalta osaamista kuntouttavan toimintamallin toteuttamisesta, sekä aktiivisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta. Työ edellyttää valmiuksia pystyä toimimaan tilanteissa, jotka vaativat sairaanhoitajan kliinistä osaamista sekä arviointikykyä. Eduksi katsomme jatko-opinnot kliinisen hoitotyön kehittämisestä ja kokemuksen yksilövastuisen ja kuntouttavan hoitotyön kehittämisestä.

Tule meille työkaveriksi:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinua odottaa iloinen ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko. Tarjoamme mielekkäitä kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Noudatamme tehtävän täytössä kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Työaika on pääsääntöisesti päivätyönä tehtävää jaksotyötä. Työpiste sijaitsee Hoivakoti Vommassa (os. Kisapolku 3, Kerava).

Hakuaika päättyy 25.5.2022 klo 15.00. Paikka pyritään täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Hoivakoti Vomman esimies Iitu Straker, iitu.straker@kerava.fi, p. 0403184273
Vastaava sairaanhoitaja Minna Mellin, minna.mellin@kerava.fi, p. 0403184284

Lisätietoja

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.


Osoite: Kisapolku 3, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb